Ääni nuorille!

Diakonissalaitos haluaa monipuolistaa ja vahvistaa nuorten osallisuutta yhteiskunnallisessa keskustelussa. Ilman nuoria, tämä on mahdotonta. Siksi tarjoamme nuorille mahdollisuuksia olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia projekteja ja vaikuttamassa siihen, että nuorten ääni saataisiin paremmin esille yhteiskunnassa.

Lue vaihtoehdoista, miten voit olla mukana!

Työkeikkoja nuorille

Tule mukaan kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan! Tarjoamme nuorille mahdollisuuksia olla mukana erilaisissa projekteissa, jotka liittyvät vaikuttamiseen, tapahtumien järjestämiseen, päättäjätapaamisiin tai viestintään.

Tehdystä työstä maksetaan myös palkkio!

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostisi, niin lähetämme sinulle kutsun liittyä keikkalistoillemme WorkPilots -sovelluksen kautta.

Mikäli haluat maksimoida oman anonymiteettisi, luo keikkoja varten oma sähköpostiosoite, joka ei sisällä etu- tai sukunimeä.

Keskustelualusta nuorille

Kehitämme keskustelualustaa, jossa nuoret ja päättäjät voisivat keskustella keskenään. Ensimmäisessä kokeilussa mahdollisuuksia kokeillaan jälkihuollon nuorten kanssa. Aikuistumisen tuki -kanavalla keskustellaan siitä, mitä tukea nuoret tarvitsevat aikuistumiseen. Tule mukaan vaikuttamaan!

Mikäli haluat maksimoida oman anonymiteettisi, luo keskustelualustaa varten oma sähköpostiosoite, joka ei sisällä etu- tai sukunimeä.

Palkkio tehdystä työstä 

Tiedämme, että aika on rahaa ja tehdystä työstä tulee maksaa. Me maksamme kaikille nuorille osallistumisesta tuntiperustaisen palkkion. Lisätietoja palkkiosta.

Turvallisemman tilan periaatteet

Keskustelualustalla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joista voit käydä etukäteen lukemassa tääl. Pidämme myös tärkeänä, että kaikki kohtaamiset alustalla toteutuvat tasavertaisesti ja kunnioittavasti, tästä ovat pitämässä huolta nuorten ohjelman taustatiimi, joiden puoleen voit myös kääntyä kaikissa ongelmatilanteissa.

Toiminnasta vastaa Nuorten ohjelma

Diakonissalaitoksen Nuorten ohjelman tavoitteena on monipuolistaa ja vahvistaa nuorten ääntä yhteiskunnassa.

Yhteystiedot

Katri Angeria, johtaja
katri.angeria@hdl.fi 

Emma Kallunki, nuorten osallisuus
emma.kallunki@hdl.fi

Tomi Pohjalainen, työkeikat
tomi.pohjalainen@hdl.fi