Ääni nuorille!

Haluamme Diakonissalaitoksella raivata tilaa nuorten erilaisille äänille yhteiskunnallisessa keskustelussa. Ilman nuoria, tämä on mahdotonta. Siksi tarjoamme nuorille mahdollisuuksia olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia projekteja ja tuoda omaa ääntänsä kuuluviin.

Lue vaihtoehdoista, miten voit olla mukana!

Toimeksiantoja nuorille

Tule mukaan kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan! Tarjoamme Diakonissalaitoksen palveluissa (esim. Vamos, Rinnekodit, Olohuone jne.) mukana oleville nuorille mahdollisuuksia olla osana erilaisissa projekteissa, jotka liittyvät vaikuttamiseen, tapahtumien järjestämiseen, päättäjätapaamisiin tai viestintään.

Tehdystä työstä maksetaan myös palkkio!

Kiinnostuitko? Laita viesti Nuorten ohjelman Emmalle (puh. 046 920 2556) tai lähetä sähköposti emma.kallunki@hdl.fi. 

Lue lisää toimeksiannoista.

Palkkio tehdystä työstä 

Tiedämme, että aika on rahaa ja tehdystä työstä tulee maksaa. Me maksamme kaikille nuorille osallistumisesta tuntiperustaisen palkkion. Lisätietoja palkkiosta.

Lue lisää toimeksiannoista.

Turvallisemman tilan periaatteet

Keskustelualustalla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joista voit käydä etukäteen lukemassa tääl. Pidämme myös tärkeänä, että kaikki kohtaamiset alustalla toteutuvat tasavertaisesti ja kunnioittavasti, tästä ovat pitämässä huolta nuorten ohjelman taustatiimi, joiden puoleen voit myös kääntyä kaikissa ongelmatilanteissa.

Toiminnasta vastaa Nuorten ohjelma

Diakonissalaitoksen Nuorten ohjelman tavoitteena on monipuolistaa ja vahvistaa nuorten ääntä yhteiskunnassa.

Yhteystiedot

Laura Lempinen, johtaja
laura.lempinen@hdl.fi 

Emma Kallunki, nuorten osallisuus
emma.kallunki@hdl.fi