Pride-tapahtumat Diakonissalaitoksella

Rohkeasti ihmisarvon puolesta, vuoden jokaisena päivänä

Ihmisarvo ja yhdenvertaisuus eivät ole mielipideasioita. Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan, ja sen muutoksen tekemiseen tarvitaan meitä kaikkia. Tänäkin vuonna olemme ylpeästi Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman Helsinki Priden virallinen yhteistyökumppani ja paikalliset Pride-tapahtumat näkyvät myös yksiköissämme kautta maan.

Logo, jossa teksti: Helsinki Pride Support Partner 2024

Pride-kuukauden avajaisia vietettiin Alppikadun korttelissamme 6.6.

Juhlistimme Pride-kuukauden starttia perinteisen lipunnoston merkeissä Alppikorttelissa Helsingissä (Alppikatu 2).

”On kunnia seistä täällä tänään. Tämä hetki ei ole pelkästään juhla, vaan myös tärkeä muistutus oikeudenmukaisuuden, yhdenvertaisuuden ja rakkauden merkityksestä yhteiskunnassamme”, Diakonissalaitoksen konsernin henkilöstöjohtaja Mari Rautiainen sanoi puheessaan.

Helsinki Pride -kulkue 29.6.

Helsinki Pride-viikko huipentuu lauantaina 29.6. Helsinki Pride -kulkueeseen, jossa Diakonissalaitoksella on oma kävelyblokki. Kutsumme mukaan työntekijämme yksin tai työporukalla, asiakkaiden kanssa tai vaikka perheen kesken. Tunnistat meidät sateenkaaren värisestä Rohkeasti ihmisarvon puolesta -banderollista.

Lisätiedot kulkueesta Helsinki Priden verkkosivuilla

Diakonissalaitos on jälleen Helsinki Priden virallinen kumppani

Ihmisarvo ja ihmisten arvostava sekä yhdenvertainen kohtaaminen ovat Diakonissalaitoksen työn ytimessä. Konsernissa syksyllä 2023 toteutetussa DEI-auditoinnissa tunnistimme osallisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyviä kehittämisen teemoja, joiden edistämistä jatketaan kuluvan vuoden aikana. Olemme aktiivisesti mukana Helsinki Pridessa jo kuudetta vuotta peräkkäin ja Pride-tapahtumat näkyvät myös toimipisteissämme kautta maan.

Lue lisää

Ajankohtaista