Työharjoittelu meillä

Mitä tarjoamme?

Diakonissalaitoksen konserni tarjoaa sinulle monipuolisen, vaihtelevan oppimisympäristön ja haastavia oppimiskokemuksia eri toimi- ja palvelualueillamme sekä yhtiössämme.

Sinulla on myös hyvä mahdollisuus opinnäytetyön tekemiseen opintojesi loppuvaiheessa. Monet opiskelijat tekevät työharjoittelun jälkeen yksiköissämme keikkatyötä ja sijaisuuksia. Useat harjoittelijat ovat myös työllistyneet organisaatioomme vakituisesti.

Tervetuloa ohjattuun työharjoitteluun tai työssäoppimisjaksolle Diakonissalaitoksen konserniin!

 

Keitä me olemme?

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiökonserni. Diakonissalaitos tuottaa yleishyödyllisiä palveluja ja hankkeita ja Rinnekodit -nimellä vaikuttavia sote-palveluja palveluliiketoimintana.

Teemme työtä ihmisarvoisen elämän puolesta!

 

Työharjoittelupaikan varaaminen

Harjoittelupaikan varaus riippuu paikan tarjoavasta yksiköstä sekä  opiskelupaikastasi. Pääosin ammattikorkeakoulujen työharjoittelupaikat löytyvät Jobiilista ja toisen asteen opiskelijoiden työharjoittelupaikat hoituvat pääosin opettajan kautta.

 

Kehitä ohjausta, anna palautetta!

Voit antaa palautteen omalla nimellä tai nimettömänä. Palaute käsitellään luottamuksellisesti.

Lue lomake QR-koodina

Qr-koodi.

Palautelomake löytyy myös tästä linkistä.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut työharjoittelusta Diakonissalaitoksella? Voit ottaa rohkeasti yhteyttä mielenkiintosi kohteena olevaan Diakonissalaitoksen tai Rinnekotien yksikköön.

Diakonissalaitos
Rinnekodit*
tai katso amk-harjoittelupaikat jobiili.fi

Ja Ulla auttaa mielellään, jos tarvitset neuvoa tai apua:

Ulla Rusama
rekrytointiasiantuntija
ulla.rusama@rinnekodit.fi

*Rinnekoti, Diakonissalaitoksen Hoiva Oy, Caritas Palvelut Oy sekä Diakonissalaitoksen lapsi- ja perhepalvelut toimivat saman nimen alla – olemme Rinnekodit Oy!