Erityistason sijaishuollon yksikkö Poppeli

Sijaishuollon palveluja mielenterveys-, päihde- ja neuropsykiatrisesti oirehtiville lapsille Porissa.

Poppeli tarjoaa ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua mielenterveys- ja päihde- sekä neuropsykiatrisesti oirehtiville 12–17-vuotiaille lapsille. Lisäksi yksikössä kaksi asuntoa, joissa tarjoamme jälkihuollon palveluja.

Diakonissalaitos on erikoistunut vaativien erityisryhmien palveluihin lastensuojelussa, nuorten palveluissa, asumis- ja työllistämispalveluissa sekä päihde- ja mielenterveyspalveluissa.

Poppeli sijaitsee Porissa Karjarannan rauhallisella asuinalueella, josta on noin kolmen kilometrin matka Porin keskustaan. Poppelin läheisyydessä on koulut, tarvittavat palvelut sekä hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet

Viihtyisät tilat kasvaa ja kehittyä

Lapsilla on omat huoneet, joiden sisustukseen he voivat itse vaikuttaa. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet, joissa on vessa.

Poppeli koostuu kahdesta kuuden lapsen ryhmästä, Nupusta ja Nuutista. Molemmilla puolilla on yhteinen oleskelutila, keittiö ja ruokailutila sekä rauhalliselle toiminnalle, rentoutumiselle sekä yhteiselle oleskelulle suunniteltu hiljainen huone. Käytössämme on myös saunatilat.

Poppelin pihassa on pieni koripallokenttä, grillikatos ja kauniit istutukset.

Moniammatillinen tiimi läsnä lapselle

Henkilökunta on läsnä lasten elämässä tarvittaessa ympäri vuorokauden. Poppelissa työskentelee moniammatillinen, lastensuojeluun erikoistunut tiimi, jossa on mm. lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitaja. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti mm hygienia-, turvallisuus-, lääkehoito-, kirjaamisen-, itsemääräämisoikeuden tukemisen, apuväline- ja RAI- koulutuksissa.

Havainnekuva jossa vaalea matala rakennus. Sen nimi on Poppeli.

Poppeli
Diakonissalaitos / Lapsi- ja perhepalvelut

Koekatu 5, 28100 Pori

Lisätietoja:

Palveluyksikön johtaja Elisa Uusi-Oukari
Puh. 050 4712 808

Asiakkuussuunnittelija Tanja Karajas
Puh. 050 414 3008
tanja.karajas@rinnekoti.fi

Nuppu
Ohjaajat, puh. 050 478 5909

Lue lisää Diakonissalaitoksen lapsi- ja perhepalveluista