Diakonissalaitoksen konsernin tietohallintojohtajaksi Antti Lavi

6.5.2020

Antti Lavilla on yli 20 vuoden kokemus tieto- ja viestintätekniikan parista. Viimeisen 10 vuotta hän on työskennellyt Outotecin tietohallinnon johtotehtävissä ja viimeaikaisena vastuualueena ovat olleet konsernin globaalit ICT palvelut. 

Tietohallintojohtaja Antti Lavi.

Antti Lavi.

 

”Modernin tietohallinnon tehtävänä on toimia liiketoiminta- ja palveluyksiköiden tasavertaisena partnerina. Olen erittäin iloinen päästessäni jatkamaan Diakonissalaitoksella jo aloitettua muutosta kohti yhtenäistä ja kilpailukykyistä digitaalisesti tuettua ekosysteemiä. Siinä ratkaisujen ja palveluiden helppokäyttöisyys korostuu, jotta työtä kaikista heikoimmassa asemassa olevien auttamiseksi voidaan tehdä mahdollisimman turvallisesti ja tehokkaasti,” Lavi sanoo.

Konsernin johtoryhmään kuuluva tietohallintojohtaja tulee työskentelemään säätiön toimitusjohtajan alaisuudessa. Työnsä Antti Lavi aloittaa 1.6.2020.

”Tietohallintojohtajan rooli johtoryhmän jäsenenä on uusi. Se kertoo koko tietohallinnon ja digitalisaation kasvavasta merkityksestä kaikessa toiminnassamme. Haluamme varautua entistä paremmin sote-alan digitalisaatioon ja kehittää myös uusia asiakaslähtöisiä sähköisiä palveluita. Olemme iloisia saadessamme Antin ja hänen monipuolisen kokemuksensa taloomme”, sanoo Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: