Pirkka Saarinen konsernin lakiasiainjohtajaksi

14.9.2021

Oikeustieteen maisteri ja varatuomari Pirkka Saarinen on nimitetty Diakonissalaitoksen konsernin lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi, ja aloittaa tehtävässään 6.10.2021.

Lakiaisianjohtaja Pirkka Saarinen.

Saarinen siirtyy Diakonissalaitoksen palvelukseen KPMG Oy Ab:lta, jossa hän on työskennellyt viimeksi kuluneet neljä vuotta muun muassa sote-uudistukseen, sote-toimialaan ja julkisiin hankintoihin liittyvissä tehtävissä.  Aikaisempaa työkokemusta hänellä on mm. Helsingin kaupungilta, jossa hän veti sopimus- ja hankintaoikeudellisista toimeksiannoista vastaavaa lakimiesyksikköä.

​​​​​​​”Diakonissalaitos toimii kiinnostavalla ja kasvavalla toimialalla, joka tarjoaa minulle omaa työhistoriaani vasten katsottuna mielenkiintoisen työn. Lisäksi säätiön arvopohja ja historia sinetöivät osaltani päätöksen”, Saarinen kertoo.  Hän odottaa haasteellisia ja mielenkiintoisia tehtäviä muuttuvassa toimintaympäristössä. Syksy kulunee etenkin säätiön toimintatapoihin ja käytäntöihin tiukasti perehtyessä ja uusiin työkavereihin tutustuttaessa.

​​​​​​​”Olen hyvin iloinen saadessamme Pirkan joukkoomme. Hänen monipuolinen osaamisensa ja kokemuksensa tulee olemaan erinomainen lisäarvo monipuolistuvalle konsernillemme, sanoo toimitusjohtaja Olli Holmström. Toivotamme konsernin johtoryhmän kanssa Pirkan lämpimästi tervetulleeksi taloon.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: