Opinnäytetyöt ja tutkimukset

Opiskelija, haluatko tehdä opinnäytetyösi Diakonissalaitokselle?

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä opinnäytetyö monenlaisista aiheista sekä Rinnekodit Oy:n sote-palveluissa että yleishyödyllisessä toiminnassamme.

Tästä linkistä (pdf) löydät listan niistä aiheista, joista me haluaisimme saada lisää tietoa opinnäytetöiden kautta. Jos löydät listalta sinua kiinnostavan aiheen, ole sähköpostitse yhteydessä aiheen nimettyyn yhteyshenkilöön. Hän voi kertoa sinulle lisätietoja sekä sopia kanssasi opinnäytetyön tekemisestä.

  1. Sovi opinnäytetyöstä yhteyshenkilön kanssa
  2. Hae tutkimuslupaa Diakonissalaitoksen tutkimuseettiseltä toimikunnalta. Yksityiskohtaiset ohjeet tähän löydät täältä – luethan ne tarkasti.
  3. Tutkimuslupaa varten tarvitset yksikön tai toiminnan yhteyshenkilön käydyn keskustelun lisäksi myös toiminnasta vastaavan johtajan alustavan puollon. Hänen yhteystietonsa löydät samaiselta ohjesivustolta. Lähetä johtajalle tutkimussuunnitelmasi liitteineen sähköpostitse.

Mikäli sinulla on opinnäytetyöidea, jota ei ole tämän sivuston listauksessa, ole yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan henkilöön Diakonissalaitoksella keskustellaksesi aiheesta. Noudata myös tässä tapauksessa yllä kuvattua prosessia.

Lupa ensin, tutkimus sitten

Tutkimusta ei saa aloittaa ennen tutkimuseettisen toimikunnan myöntämää tutkimuslupaa. Diakonissalaitos ei maksa opinnäytetöistä korvausta. Emme myöskään tarjoa ohjauspalvelua. Teemme toki kanssasi yhteistyötä opinnäytetyön valmistelun ja toteutuksen aikana.

Arvostamme suuresti opinnäytetöiden meille tarjoamaa uutta tietoa ja haluamme, että prosessi on antoisa myös sinulle.

Kaikki Diakonissalaitokselle tehtävät opinnäytetyöt ja tutkimukset lisätään säätiön verkkosivuille mahdollisia salassa pidettäviä osioita lukuun ottamatta. Voit tutustua valmiisiin opinnäytetöihin ja tutkimuksiin täällä.

 

Tarjoamme myös tutkijoille mielenkiintoisia tutkimuskohteita. Tutkija, ole yhteydessä sinua kiinnostavan toiminnan vastuuhenkilöön keskustellaksesi tutkimusideasta. Tutkimuslupa haetaan samalla tavalla kuin opinnäytetöille.