Diakonissalaitoksen verkkosivut palkittiin Finnish Web Awardsissa kullalla

11.12.2018

​Finnish Web Awards on palkinnut vuoden 2018 parhaat nettisivujen suunnittelijat ja tekijät. ​Diakonissalaitoksen verkkosivut sai jaetun kultapalkinnon. Verkkosivut on toteutettu Evermaden kanssa. 

Finnish Web Award -tuomaristoon kuuluivat Jorma OllilaIlkka PaananenTarja VirmalaHeikki AhdekiviJaakko TapaninenJorma Silvasti ja tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki. Kriteereinä oli ulkoasun ja teknisten ominaisuuksien ohessa yhteensä parikymmentä muuta arvioinnin mittaria.

“Kultainen Finnish Web Award -palkinto jaettiin Diakonissalaitoksen ja Hatsolon sivustoille. HDL:n sivusto kertoo järjestön tehtävät ja olemassaolon tarkoituksen rohkeasti, inhimillisesti, selkeästi ja osallistumaan kannustaen”, FWA-raati kuvaa.

Lisäksi Diakonissalaitos palkittiin parhaista teksteistä eli sisällöistä.

“Halusimme verkkosivu-uudistuksessa, että sivut toimisivat ensimmäisenä askeleena palvelupolulla. Siksi on upeaa, että raati huomioi osallistumiseen kannustamisen. Lisäksi olemme panostaneet sisältöihin, joten olemme erityisen otettuja tekstien palkitsemisesta. Niitä on ollut luomassa  laaja joukko ihmisiä, myös asiakkaita, joten tässäkin huomataan, että yhteistyöllä syntyy hienoa jälkeä”, viestintäjohtaja Laura Niemi summaa.

​Asiakkaan ja asiantuntijoiden ääntä vahvistetaan entisestään

Diakonissalaitos jatkaa myös ensi vuonna rohkean ja osallisuutta vahvistavan viestinnän tekemistä.

“Se tarkoittaa, että näymme myös entistä laajemmin digikanavissa ja puolustamme ihmisarvoa kriittisistä äänistä huolimatta. Asiakkaiden ja asiantuntijoiden äänen tulee kuulua ja me luomme siihen mahdollisuuksia”, sanoo viestinnän asiantuntija Ella Saranpää.

Diakonissalaitos aikoo jatkossakin kannustaa mukaan toimintaan ja siihen verkkosivut ovat helppo kanava.

“Meitä kaikkia tarvitaan tekemään muutosta yhteiskunnassa. Haluamme, että palveluihimme on helppo tulla silloin, kun tarvitsee tukea. Ja toisaalta nettisivujen kautta on helppo  lahjoittaa tai tilata Viesti Diakonissalaitokselta -uutiskirje”, Laura Niemi sanoo.

Diakonissalaitos haluaa kiittää lämpimästi kumppaniaan Evermadea.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: