Näin kohtaat nuoret onnistuneesti työelämässä -webinaari 17.5. klo 8.30

19.4.2024

Vastaavatko organisaatiosi työkulttuuri ja esihenkilötyö uusien sukupolvien tarpeita ja toiveita? Onko teillä tarve palkata tulevina vuosina uutta työvoimaa ja saada heidät viihtymään? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta Diakonissalaitoksen Yhdessä elämisen taitokeskuksen webinaariin 17.5. kello 8.30!

Neljä nuorta istuu ikkunalaudalla keskustelemassa.

Kuva: Yan Krukau / Pexels

Uusien sukupolvien tulo työelämään ja kilpailu parhaista työntekijöistä luo työantajille tarpeen kehittää esihenkilötyötään ja organisaation toimintakulttuuria.

Diakonissalaitoksella on tehty pitkään vaikuttavaa työtä nuorten työllistymisen ja hyvinvoinnin parissa. Vamos-nuortenpalvelussamme on jo yli 15 vuoden ajan autettu eri tavoin hankalassa tilanteessa olevia 16–29-vuotiaita koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia nuoria löytämään oman polkunsa. Kuluneiden vuosien aikana Vamos-toimintaan on osallistunut yhteensä 15 000 nuorta.

Diakonissalaitoksen kokemusasiantuntijoina työskentelevät nuoret ovat kertoneet toivovansa työnantajalta muun muassa matalaa hierarkiaa, vahvaa arvopohjaa, monikulttuurisuutta, vapautta, eettisyyttä ja tukevaa yhteisöä. Työnantajayhteistyökumppanimme ovat viestittäneet, että esihenkilöt tarvitsevat tietoa ja tukea erilaisten työntekijöiden ja heidän haasteidensa kohtaamisessa.

Näihin asioihin paneudumme tiiviissä webinaarissa 17.5. kello 8.30-9.30. Aihetta käsitellään niin nuorten itsensä kuin asiantuntijavalmentajiemme osaamisen kautta. Lisäksi saamme kuulla käytännönläheisen puheenvuoron soteliiketoiminnastamme ja siitä, kuinka paineistetulla hoiva-alalla voi panostaa nuoriin työntekijöihin. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä. 

Tilaisuuden puheenvuorot

  • Vesa Sarmia, Diakonissalaitoksen kumppanuusjohtaja
  • Mila Nikkanen, Diakonissalaitoksen Nuorten ohjelman kokemustyöntekijä
  • Pirjo Sundberg, palveluyksikön johtaja, Rinnekodit: Nuorten työntekijöiden kohtaaminen sotealan yksikössä 

Tilaisuuden juontaa Diakonissalaitoksen Yhdessä elämisen taitokeskuksen asiakkuuspäällikkö Saara Simonen. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä

 

Yhdessä elämisen taitokeskus räätälöi valmennusta ja sparrausta yhteisövalmennuksista esihenkilö sparrauksiin ja työnohjauksiin. Ideoimme yhdessä kumppanien kanssa suuriakin hankkeita ja projekteja. Taitokeskuksen ammattilaiset ovat Diakonissalaitoksen eri alojen osaajia.
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: