Näkökulmia Nigeriaan -näyttely Redissä 3.-25.5.

3.5.2024

Diakonissalaitoksen ja Filantropia ry:n Partnering for Change -hanke kutsuu sinut tutustumaan Nigeriaan taiteen ja valokuvien kautta. Näyttely tuo esiin Afrikan suurimpiin kuuluvan talousjätin mahdollisuuksia ja saavutuksia. Näyttelyssä on esillä ASIRI Magazinen, Rami Kankaan, Dotun Popoolan, Ife Olowun ja Chess in Slums African teoksia.

Taideteoksia seinällä.

Näkökulmia Nigeriaan -näyttelyssä on esillä muun muassa Ife Olowun teoksia.

Nigeria on paitsi Afrikan väkirikkain maa, myös kulttuurin aarreaitta. Maan afrobeat-artistit, kuten Wizkidi, Burna Boy ja Tiwa Savage, ovat tehneet vaikuttavan nousun maailmanlaajuisille soittolistoille. Nollywood tuottaa vuosittain enemmän kuin Hollywoodissa tehdään. Myös Nigerian start-up skene on maailmankuulu.

Näyttely on esillä Kauppakeskus Redin Vapaakaupungin Olohuoneessa (Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki) 3.-25.5. Vapaakaupungin olohuone on auki maanantaista lauantaihin klo 10 – 19 ja sunnuntaisin klo 12 – 17.

Näyttelyn on tuottanut ja kuratoinut Art for Business, joka käyttää taidetta Afrikan maiden liiketoimintamahdollisuuksista viestimiseen.

Partnering for Change on Diakonissalaitoksen ja Filantropia ry:n hanke. Sen tavoitteina on tarjota suomalaisille yrityksille mahdollisuuksia oppia Afrikan maiden liiketoimintapotentiaalista sekä tuoda monipuolisesti esiin Afrikan maiden todellisuuksia. Hanketta rahoittaa Suomen ulkoministeriö.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: