D-asema Kontula

Pöydän ääressä kolme naista askarte

 

Kontulan ostarilla sijaitseva D-asema toimii yhteistyössä Itä-Helsingin asukkaiden, yhteisöjen, ammattilaisverkostojen ja palveluntuottajien kanssa.  

D-asema Kontula

D-asema Kontula on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus Kontulan ostoskeskuksen Länsikäytävällä (ostarin kartta löytyy FB-sivun kuvagalleriasta). Toiminta on itähelsinkiläisten näköistä. Tapahtumia, työpajoja, ryhmiä, retkiä ja muuta toimintaa suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä alueen asukkaat, vapaaehtoiset ja ammattilaiset. Tilat ovat alueen asukkaiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!

Toiminta poikkeusaikana:
D-aseman työntekijöille voi soittaa tai lähettää viestiä mistä vain asiasta – ja juttuseuran kaipuukin on hyvä syy soittaa! Jaamme kuulumisia,  ajankohtaista tietoa ja etsimme yhdessä ratkaisuja kiperiin tilanteisiin. Sopeutamme toimintaa rajoitusten mukaisesti ja järjestämme myös etä- ja ulkotoimintaa.

Tulisitko vapaaehtoiseksi D-asemalle? 

D-aseman vapaaehtoisena voi auttaa arjen askareissa, ohjata jumpan, järjestää taidepajan tai vaikka perustaa oman tietokilpailukerhon. Vapaaehtoisena voi toimia omien innostusten ja voimien mukaan – meiltä löytyy niin pientä kuin suurempaakin yhteistä tekemistä!

Kysy siis rohkeasti lisää D-asemilta, niin mietitään juuri sinulle sopiva tehtävä. Vapaaehtoistehtäviä ilmoitetaan myös Facebookin D-asemien vapaaehtoistehtävät -ryhmässä, jonne ovat tervetulleita kaikki D-asemien vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet.

Ryhtyisitkö yhteisöosaajaksi?

Kiinnostaako valmentautuminen yhteisöosaajaksi? Tai onko sinulla jokin toimintaidea, jota haluaisit toteuttaa yhdessä muiden kanssa? Tarvitsetko naapurin apua arjessa, tai ehtisitkö itse olla toiselle avuksi?

Lue lisää Kaapeli-yhteisövalmennuksestamme tästä linkistä.

D-aseman toiminta saa tukea Veikkausvoittovaroista.

Muut D-asemat

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: